Big Time Gamingin 4x4-peli, Donuts, on vastustamattoman herkullinen 4x4-peli, jossa on klassinen amerikkalainen teema. Rullat muistuttavat jukeboxista löytyviä ja pelissä on tarttuva ääniraita.

Tässä korkeavarianssissa nettikolikkopelissä plinko kokemuksia on viihdyttävä ja palkitseva bonuskierros, jossa on kertoimia jopa 50-kertaisina. Lisäksi Golden Scatters ja Donut Boxes tuovat lisävoittoja peruspelaamisen aikana.

Symbolit

Donuts Slot on korkean volatiliteetin peli, jossa painotetaan ilmaiskierroksia. Se tarjoaa matalan panoksen ystävällistä pelaamista 0,05 dollarilla per pyöräytys ja RTP-prosentin yli 96%; vaikka sen pelattavuus pysyy silti miellyttävänä ja mukaansatempaavana. Valitettavasti kuitenkin lisäbonustoiminnot lisäisivät suurempaa vaihtelua.

Tämä peli tarjoaa innovatiivisen näkökulman klassisiin baaripelien symboleihin värikkäillä strösseleillä. Lisäksi on Donut-laatikoita, jotka saattavat laukaista vastustamattoman makean voiton!

Kultainen Donitsi Scatter -symboli on avain bonuskierroksen avaamiseen, ja se myöntää joko 12 tai 20 Ilmaiskierrosta sen mukaan, kuinka monta saat. Ilmaiskierroksilla jokainen kultainen donitsi, joka laskeutuu, kasvattaa moninkertaistajasi 1-50:een! Lisäksi Donuts Slot -pelissä on Mysteerisymboli-ominaisuus, joka paljastaa satunnaisesti joko x2, x3 tai x4 kertoimia villisymboleina, mikä tuo jännitystä peruspeliin ja lisää mahdollisuuksia suuriin voittoihin!

Voittolinjat

Donuts on vastustamattoman herkullinen peli Big Time Gamingilta, jossa on 2401 voittotapaa neljällä kelalla, sekä erityisominaisuuksia kuten Donut Boxit ja Ilmaiskierrokset, jotka ilahduttavat makeiden pelien ystäviä.

Tämä peli ammentaa inspiraationsa 1950-luvun amerikkalaisuudesta. Aavikon moottoritiellä, sen nostalginen filmikehys ja tienvarsilla sijaitseva Donut-kauppa herättävät muistoja menneiltä ajoilta. Valo- ja taide tyyli sekä varpaankärjillä tanssittava ääniraita, joka tuo mieleen Simpsonit, luovat ainutlaatuisen tunnelman, jota korostavat kultaiset Donut-pilvisymbolit, jotka aktivoivat bonuskierroksia. Peruspeliin liittyvät voitot voivat nousta jopa 5-kertaisiksi panokseesi verrattuna, kun taas ominaisuus kierrokset voivat tarjota jopa 30-kertaisia voittoja panoksestasi; tavalliset 9, 10, J, Q, K ja A -symbolit edustavat matalia arvoja, kun taas premium-ikonit (punaiset, siniset, vihreät ja purppurat) palkitsevat 15-kertaisilla voitoilla, jos ne yhdistetään millä tahansa tavalla.

Bonus-kierrokset

Donuts Slotin bonuskierrokset lisäävät jännittävän lisäkerroksen Big Time Gamingin korkean varianssin peliin, Donuts. Kun keloilla 2–4 aktivoituu yksi tai useampi kultainen Donut Scatter -symboli, alkaa jännittävä ilmaiskierros; jokainen uusi scatter tuo mukanaan oman palkintonsa - kertoimista 1-50 aina legendaariseen Donut Boxiin, jossa kertoimet voivat olla jopa 50-kertaisia! Aktivoi tämä kierros uudelleen milloin tahansa rajattomasti!

Donuts Slot tarjoaa uudenlaisen näkökulman klassisiin kolikkopeleihin omaperäisellä amerikkalaisella teemallaan ja rytmiikkään ääniraidallaan. Neljästä kelasta ja neljästä rivistä koostuva Donuts tarjoaa 4900 voittotapaa ja sisältää sekä alhaisemman arvon symboleita (9, 10, J, Q, K ja A) että premium-symboleita, kuten vihreitä, sinisiä, punaisia ja purppuranvärisiä donitseja, jotka tarjoavat kertoimilla 0,2X - 0,6X voittoja neljän symbolin voitosta! Donuts tarjoaa myös Wild- ja Golden Scatter -symboleita sekä Donut Boxeja, jotka voivat tarjota jopa suurempaa voittopotentiaalia kuin sen klassinen vastine.

RTP

Donuts on Big Time Gamingin mukaansatempaava nettikolikkopeli, joka tarjoaa pelaajille hauskan, jännittävän ja hieman erikoisen pelielämyksen. Se sisältää neljä kertaa neljä pelialueen, jossa on 2401 voittotapaa, sekä monia jännittäviä bonusominaisuuksia, mukaan lukien kertoimien keräämisen mahdollisuudet.

Tässä pelissä on kuusi matalampaa symbolia ja neljä premium-symbolia, ja jukebox-wild-symboli ilmestyy keloilla 2 ja 4. Joka kerta, kun neljä identtistä symbolia asettuu aktiiviselle voittolinjalle, voittokombinaatiot voivat palkita sinut 0,2-kertaisella tai 0,6-kertaisella alkuperäisestä panoksestasi.

Donuts on korkean volatiliteetin videokolikkopeli, jonka on kehittänyt australialainen Big Time Gaming. Pelissä on runsaasti houkuttelevia bonuksia, ja se vie pelaajat retrohenkiseen 50-luvun teemaan, jossa on donitsikauppoja autiomaan teillä ja rytmikästä amerikkalaista musiikkia - unohtamatta monia panostusvaihtoehtoja, jotka sopivat kaikille pelaajille!